Partners

Productpartners

IQ Messenger

Delta Care is IQ Messenger partner, en heeft eigen mensen die opgeleid zijn door IQ Messenger. Delta Care is gemachtigd om IQ Messenger te installeren in zowel de “care” als “cure”. Dit wil zeggen dat de oplossing ook kan worden opgeleverd als medical device class II B en in die opstelling toelaat om medische toestellen te koppelen en medische gegevens te verwerken. IQ Messenger heeft op zijn beurt doorgedreven koppelingen met alle gangbare verpleegoproepsystemen, telecomsystemen en apparatuur die in de zorgsector gebruikt worden. Dit maakt het mogelijk om snel diepgaande integraties te bekomen, zonder nood aan programmatie op maat.  

Mobotix

Delta Technics/Delta Care is MOBOTIX GOLD partner en heeft hierdoor een strategische band met deze fabrikant. Delta Technics heeft een focus op MOBOTIXoplossingen in de private markt, met niche in thermische meting, optische detecties en ANPR. Delta Care heeft een focus op slimme sensoren, valdetectie en gezichtsherkenning.  

Kadex

Kadex ontwikkelt en produceert op veiligheid georiënteerde oplossingen voor de intramurale en extramurale zorgsector, industrie en utiliteitsbouw. Deze producten zijn uiterst betrouwbaar en door de filosofie ‘draadloos tenzij’ eenvoudig te installeren. Kadex wordt momenteel dagelijks door ca. 200 verschillende zorginstellingen gebruikt. Door hun uitgebreide productassortiment zijn zij een ideale partner in zorgdomotica. 

kadex logo

Loxone

Loxone ontwikkelt domotica, dewelke inzetbaar is in een zorgomgeving. Ze beschikken over een ruim assortiment producten, van sensoren tot lampen en luidsprekers. Het is onze vaste partner wanneer er algemene domotica dient toegepast te worden.

Safr

Safr ontwikkelt software die visuele beelden kan analyseren. Door deze partner zijn we in staat gezichtsherkenning, mondmaskerdetectie en meer uit te voeren. 

Simons-Voss

Seniorenresidenties, bejaarden- en verzorgingstehuizen kennen dagelijks een intensief personenverkeer. Bewoners, bezoekers, verplegend personeel, maar ook monteurs en schoonmakers moeten allemaal georganiseerd worden. Daarbij moet iedereen volop bewegingsruimte hebben, zonder negatieve effecten op de privacy van de bewoners. volgens de officiële verordeningen moeten de kamerdeuren afsluitbaar zijn, maar in noodsituaties wel van buiten geopend kunnen worden.
Daar komen nog eens zones bij waartoe slechts bepaalde personen toegang mogen hebben, zoals verzorgingsafdelingen en vooral gevoelige zones zoals medicijnenopslag. Om hier het overzicht te behouden, kan een digitaal sluitsysteem alles eenvoudiger maken.

Kepler vision

Stel je voor dat je als zorgverlener het aantal valse alarmen met 99% kunt verminderen, zodat je meer tijd hebt om je te richten op echte zorg. Met Kepler Night Nurse, het beste valpreventie en valdetectie systeem, is dit nu mogelijk. 
 
Naast valpreventie en valdetectie detecteert Keper Night Nurse nu ook de ligpositie van patiënten waardoor de kans op decubitus wordt verkleind. 

Dienstenpartners

AMR ICT

AMR ICT en Delta Care delen dezelfde visie en hebben beiden hetzelfde DNA van een familiale onderneming in zich. Dit leidde al snel tot een vlotte en hechte structurele samenwerking. AMR ICT is één van de voornaamste integratoren van zorgtechnologie in Nederland. De zorgtechnologie die we vandaag aanbieden in België, is al ruim 10 jaar geleden ontstaan en doorontwikkeld in Nederland door partijen als AMR ICT. Door deze structurele samenwerking adopteren we de know-how en expertise in de eerste Belgische projecten, wat meteen een belangrijke voorsprong en zekerheid biedt. AMR ICT Is net als Delta Care MOBOTIX partner, Kadex partner en IQ Messenger partner. Waar Delta Care Gold partner is van MOBOTIX, heeft AMR ICT het hoogste level als Diamond Partner bereikt. Uiteraard investeert Delta Care ook enorm in het opbouwen en behouden van expertise binnen de eigen organisatie, maar door deze structurele samenwerking bekomen we een enorme ruggesteun die het mogelijk maakt om in alle projecten een vlotte uitrol en oplevering te verzekeren.  

Kmpn

KMPN Consulting is een adviesbureau, opgericht door Filip Kempen. Vanuit zijn jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, weet hij perfect welke verbeteringen nodig zijn om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Geen oneindige theoretische sessies of niet te begrijpen codetaal. KMPN Consulting werkt praktijkgericht en oplossingsgericht. 

Communicatie staat hierbij centraal. En dat merk je onmiddellijk bij een eerste ontmoeting met Filip Kempen. Zijn subtiele humor, klare taal en unieke visie zorgen ervoor dat hij op een doordachte manier bedrijfsprocessen kan optimaliseren. Hieronder kan je een overzicht van de dienstverlening van KMPN Consulting terugvinden:

Delta Technics

De passie om de nieuwste technologie te implementeren op de best mogelijke manier, is de rode draad doorheen het ruim 30 jarige bestaan van Delta Technics N.V. De specialisten op vlak van data bekabeling, gebouw intelligentie en data communicatie!