Toegangscontrole

Deursloten

Seniorenresidenties, bejaarden- en verzorgingstehuizen kennen dagelijks een intensief personenverkeer. Bewoners, bezoekers, verplegend personeel, maar ook monteurs en schoonmakers moeten allemaal georganiseerd worden. Daarbij moet iedereen volop bewegingsruimte hebben, zonder negatieve effecten op de privacy van de bewoners. volgens de officiële verordeningen moeten de kamerdeuren afsluitbaar zijn, maar in noodsituaties wel van buiten geopend kunnen worden.

Daar komen nog eens zones bij waartoe slechts bepaalde personen toegang mogen hebben, zoals verzorgingsafdelingen en vooral gevoelige zones zoals medicijnenopslag. Om hier het overzicht te behouden, kan een digitaal sluitsysteem alles eenvoudiger maken.

Gezichtsherkenning

Met behulp van de AI software van Safr zijn wij in staat mensen te identificeren. Met deze tool kan men nauwkeurig opvolgen wie wanneer voorbij welke camera passeert. Het is ook mogelijk om een actie te koppelen aan de herkenning van specifieke gezichten. Bijvoorbeeld een deur kan openen, of een alarm kan activeren bij het detecteren van een specifiek persoon.

Industriepark B 24/11
2220 Heist o/d Berg  

@ | info@deltacare.be
T | 015 25 11 27