Onze visie

Mensen

Bij het implementeren van nieuwe technologieën is het belangrijk dat de medewerkers mee zijn in de nieuwe manier van werken. Dit changetraject is van cruciaal belang om het succes van de implementatie te bekomen. Op deze manier gaat de technologie een grotere meerwaarde hebben voor de organisatie. Bovendien gaan medewerkers zich beter ondersteund voelen vanuit de organisatie.

Infrastructuur

De kracht van de oplossing van Delta Care is dat we werken met een merkonafhankelijke alarmserver. Dit heeft als grote voordeel dat we niet afhankelijk zijn van eventuele beperkingen van technologieën of bepaalde merken. Door het inzetten van deze technologie zorgen we ervoor dat we dirigent zijn van het zorgproces. We koppelen verschillende technologieën en richten zo het zorgproces in naar de noden van uw organisatie. Dit heeft als gevolg dat we tot een betere zorgverlening komen en dat medewerkers op een laagdrempelige manier betrokken worden.

Proces

Technologie kan er voor zorgen dat de manier van werken aangepast wordt. Het is belangrijk om kritisch te kijken naar de huidige zorgprocessen. Wanneer we de zorgprocessen optimaliseren met technologie, dan gaat er meer ruimte vrijkomen voor de medewerkers en dus meer tijd voor residenten.

Betrokkenheid

We zorgen voor een oplossing op maat, we betrekken het zorgpersoneel, en zullen de best mogelijke oplossing voorstellen in uw specifieke zorgomgeving.

Kwalitatieve technologieën

Onze werkwijze biedt oplossingen voor specifieke vragen en uitdagingen binnen de zorgsector.  Deze oplossingen zijn robuust en bedrijfszeker.
Door intensief samen te werken met partners en fabrikanten, werd de gebruikte technologie beproefd en doorontwikkeld met ervaring in de zorg, de industrie en de private sector.

Totaaloplossing

In het tijdperk van digitale transformatie, bieden we onze klanten een end-to-end benadering van het strategisch samen uitdenken tot het opleveren van uw projecten. Hierbij nemen wij de volledige scope in ons beheer, van de fysieke bekabeling, het in kaart brengen van de zorgprocessen tot het opleveren van de volledige oplossing. Door deze one-stop-shop benadering, nemen wij de totale verantwoordelijkheid, en kunnen wij u een vlotte en efficiënte implementatie garanderen.

Korte communicatielijnen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel iemand kunnen bereiken met de juiste expertise.

Proces

we denken graag mee vanuit uw noden om in uw specifieke contekst de juiste zorgtechnologie in te zetten.  We starten vanuit de vraag.  Het zorgproces leidt, technologie ondersteunt.

Infrastructuur

Uit onze expertise en ervaring stellen we de geschikte infrastructuur samen op technisch vlak. Denk hierbij aan een stabiel WiFi-netwerk tot en met gebruiksvriendelijke applicaties. 

Zo lang mogelijk veilig en comfortabel wonen?
wij zorgen ervoor dat dit kan!

We zetten in op technologische ondersteuning in de zorgsector. In de toepassing van wat we “internet of things” (IoT) noemen zitten veel mogelijkheden om het leven van zorgbehoevenden en senioren veiliger en aangenamer te maken. We hebben systemen ontwikkeld die autonoom werken en de bewoner of resident actief opvolgen, met respect voor diens privacy en eigenheid.

Bewoners worden niet begrensd door sensoren of alarmknoppen. Zij kunnen ongestoord slapen en worden ongehinderd opgevolgd.
Het systeem kan afgestemd worden op elke resident en elk type verblijf. Het is zelflerend en volgt de patronen en gewoontes van de resident. Het zal een indicatie geven als er een afwijking is en ingrijpen wanneer er potentieel gevaar is.

Industriepark B 24/11
2220 Heist o/d Berg  

@ | info@deltacare.be
T | 015 25 11 27